Horoscop anul 2024 pesti

Horoscop anual Pesti (19 februarie - 20 martie)

Pesti

     Anul 2024 incepe in forta pentru voi. Aveti mult de lucru, dar asta va va aduce si castiguri semnificativ mai mari.

Veti avea parte de numeroase oportunitati favorabile, insa trebuie sa fiti vigilenti si sa alegeti dintre ele, pe acelea care va pot aduce cele mai mari beneficii.

Trebuie, totusi, sa va si odihniti suficient. Nu va ignorati starea de sanatate, pentru ca puteti avea probleme mai tarziu. In prima parte a anului, mai ales, veti fi focalizati pe planurile profesionale, pe dezvoltarea carierei.

In a doua parte a anului, se anunta schimbari semnificative in plan personal si profesional: roadele muncii depuse incep sa se arate. Este posibil sa si calatoriti mult in acest an.

Trebuie insa sa echilibrati totul intre planul personal si cel profesional, deoarece exista riscul ca, acordand o prea mare atentiei profesiei, relatia cu cei dragi sa aiba de suferit.

DRAGOSTE
     Relatia de cuplu va cunoaste o serie de poticniri in acest an, mai ales din cauza faptului ca nu puteti face fata, in mod egal, solicitarilor din plan profesional si a le celor din plan sentimental.

Este posibil sa fiti afectati de schimbari de dispozitie, sa reactionati nu intotdeauna foarte corect fata de cei care va sunt alaturi. Fiti atenti sa nu castigati pe de o parte, dar sa pierdeti pe cealalta.

FINANTE
     Nu veti avea lipsuri din acest punct de vedere, mai ales ca munciti mai mult ca niciodata. Aveti grija sa nu va lunecati la solicitarile asa-zisilor prieteni si sa imprumutati sume mari de bani.

S-ar putea sa ramaneti cu paguba. Daca reusiti sa aveti parte de surplus financiar, aveti grija sa investiti cu intelepciune.

Sunt multe atractii din acest punct de vedere, insa multe dintre ele sunt doar o mare poleiala. Cea mai proasta perioada a anului, va fi intre lunile septembrie si noiembrie, cand este posibil sa inregistrati o stagnare sau chiar un regres.

IMPORTANT
- Nu va lunecati sa faceti cheltuieli inutile, care sa va destabilizeze bugetul.
- Daca doriti sa va implicati in acte caritabile, nu va depasiti limitele financiare.
- Priviti cu mai multa atentie « barna » din ochiul vostru si lasati-i pe ceilalti sa-si vada de treburile lor. Criticismul exagerat va va aduce resentimente din partea celor din jur.
- Nu neglijati viata personala, in favoarea celei profesionale. Este important sa gasiti echilibrul intre cele doua, caci exista anumite situatii care nu se mai pot repara ulterior. Viata sentimentala este importanta pentru a va simti impliniti cu-adevarat.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!