Horoscop anul 2024 maimuta

Horoscop anual Maimuta (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040)

Maimuta

      In acest an, se pare ca nu veti avea de infruntat greutati prea mari; unele evenimente s-ar putea succeda chiar foarte usor, mai usor decat v-ati fi asteptat. Pare ca veti avea parte de castiguri neasteptate, iar oportunitatile in cariera nu vor intarzia sa apara. Va fi un an destul de promitator, in care este posibila inregistrarea unor succese notabile. Beneficiind si de sprijinul apropiatilor, a mentorilor, a profesorilor si tutorilor, lucrurile vor evolua destul de lin si fara a pune probleme deosebite. Veti obtine recunoastere, din partea colaboratorilor si ar trebui sa va ganditi sa prindeti unele din oportunitatile de perfectionare care vi se vor oferi pe parcurs.

DRAGOSTE
     Anul acesta se anunta a fi infloritor, din punctul de vedere al vietii sentimentale, mai bun pentru barbati, decat pentru femei. Barbatii singuri, aflati in cautarea dragostei, nu ar trebui sa rateze oportunitatile oferite de aceasta perioada. Poate ar fi bine sa nu mai cautati foarte departe, sa va uitati cu mai multa atentie la persoanele de gen feminin aflate in preajma. Nu fortati lucrurile, ci lasati-le sa evolueze de la sine. Acelasi lucru este valabil si pentru femei, care-si pot gasi perechea printre cei apropiati sau, in orice caz, printre cunoscuti. Pentru cei deja implicati intr-o relatie de cuplu, este un moment propice pentru a aprofunda legatura sentimentala care va leaga de partener. Este un moment potrivit chiar pentru a va gandi la o logodna, la un mariaj.

CARIERA SI BANI
     In privinta carierei, acest an pare a fi foarte bun pentru a va pune in lumina, a va valorifica talentele, cunostintele, abilitatile. Veti fi sustinuti si vi se vor recunoaste meritele la locul de munca. Evolutia profesionala nu va cunoaste obstacole semnificative, ba chiar veti gasi destule persoane care sa va sustina si sa acorde sprijin in ceea ce aveti de facut. Nu vor fi elemente negative majore care sa va influenteze parcursul carierei. Nici oportunitatile de a face bani nu vor lipsi, pentru voi. Conextul este favorabil chiar pentru castiguri rapide, usor de obtinut. Exista nenumarate oportunitati de castiguri; acest an va fi unul excelent din acest punct de vedere.

SANATATE
     Avand in vedere ca lucrurile va merg bine, este logic ca si starea de spirit va fi excelenta. Nu exista pericol de depresie, energiile creatoare se revarsa din plin. bFiti ceva mai atenti atunci cand conduceti, cand faceti sport sau prestati activitati casnice potential periculoase. Exista posibilitatea de a va accidenta.

*(daca sunteti nascuti inainte de 4 februarie, semnul vostru astrologic este Capra si nu Maimuta)

loading...
Loading...