Compatibilitati zodiacale - BIVOL

     Nativii Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033, 2045, 2057, 2069, 2081, 2093

     Nativii din Bivol sunt persoane extrem de rabdatoare, facute sa suporte orice in schimbul succesului. Sunt, de asemenea, si foarte conservatori si tind sa favorizeze acele lucruri, persoane, situatii, cu care sunt deja familiarizati. Prin asta isi doresc sa mentina ordinea si sa elimine haosul din viata lor.
     Bivolii pastreaza ceea ce au, nu sunt risipitori, iar disciplina este a doua lor natura. Sunt rezistenti, pot sa mentina un ritm de lucru alert mult mai mult decat alte persoane aflate in aceeasi situatie, chiar mai mult decat perechea din cuplu. De aici si tendinta gresita de a cere mult prea mult partenerului, mai mult decat acesta poate face, sa aiba asteptari mult prea mari de la acesta. Nu suporta prea bine schimbarile bruste in viata sa, insa se adapteaza, chiar daca mai greu. Acceptarea greoaie a schimbarii se datoreaza faptului ca decid, ceva mai greu decat altii, care este drumul care li se potriveste mai bine, decizia care le poate fi cea mai favorabila. Odata insa ce au luat o hotarare, sunt foarte determinati.

Dragoste
     La fel de lenti sunt si in cazul implicarii intr-o relatie de cuplu. Isi fac foarte repede prieteni, insa atunci cand vine vorba de a se implica mai serios, au nevoie de timp pentru a se gandi bine. Totusi, este bine de stiut ca sunt parteneri de incredere, persoane pe care te poti baza in momentele mai putin fericite ale vietii.

Relatii interpersonale
     Nativii din zodia Bivol sunt mai lenti in a lasa pe altii in viata lor, in preajma lor, insa numai din cauza faptului ca isi doresc sa se protejeze pe ei insisi, dar si pe cei deja existenti in apropierea lor. Cei care ajung sa cunoasca bine pe unul dintre nativii zodiei Bivol, isi dau repede seama ca sunt persoane pe care te poti baza si cu ajutorul carora poti pune bazele unei colaborari stabile si durabile.

Cariera si bani
     Nativii din Bivol sunt foarte productivi in activitatile pe care le desfasoara de mai multa vreme, atunci cand actioneaza intr-un cadru familiar, cunoscut bine. Proiectele pe termen scurt nu-i avantajeaza deloc, dimpotriva. De asemenea, au probleme pana ce trec de primii pasi in cariera pe care si-au ales-o, pana ce se obisnuiesc cu intreg contextul. Nu sunt lideri, pozitiile manageriale nu ii avantajeaza. Odata ce au depasit fazele initiale – un nou loc de munca, inceput de cariera, etc – se straduiesc din rasputeri sa faca fata cu succes oricarei solicitari in domeniul lor de activitate.

Bivolul prezinta
- compatibilitate buna cu Sobolanul, Iepurele, Mistretul, Cocosul si
- incompatibilitate cu Tigrul, Calul, Capra

Laptop Dell

Loading...