Compatibilitati zodiacale - COCOS

     Nativii Cocos: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041, 2053, 2065, 2077, 2089, 2101

     Cocosul este o vietate care se ghideaza dupa instinct, la fel ca si persoanele nascute sub influenta acestui semn zodiacal. Instinctul este cel care ii ajuta sa-si atinga obiectivele, sa ajunga la succesul mult dorit. In acest fel, a face compromisuri nu mai este un lucru atat de greu; au posibilitatea de a-si spori respectul de sine si continua sa-si consolideze pacea si linistea caminului, a locului de munca, a relatiilor cu apropiatii si prietenii.
     Totusi, depun unele eforturi pentru a ajunge la acest fel de a gandi si de a actiona. Eforturile trebuie sa se concentreze pe eliminarea timpilor prelungiti de reflectie asupra consectintelor actiunilor, de multe ori acesta fiind principalul impediment in calea succesului. Exista marele pericol ca, studiind in permanenta ce s-ar putea intampla, indivizii respectivi sa ajunga sa se impiedice de detalii minore si chestiuni fara importanta, ce ii pot denatura de la directiile pe care si le-au stabilit.

Dragoste
     Cocosul este un partener grijuliu, indiferent de faza in care se gaseste relatia. Ii place sa-si faca partenerul sa se simta bine, mai ales daca acesta trece printr-o perioada mai dificila. Conform caracterului lor, in unele momente au tendinta de a exagera cu precautiile, ceea ce poate face dificila infiriparea unei relatii sau pierderea momentului potrivit sau a persoanei potrivite. Au nevoie de un partener rabdator, care sa-i faca sa inteleaga de ce au nevoie in viata sentimentala si cum trebuie sa procedeze pentru a obtine.

Relatii interpersonale
     Relatiile intre nativii Cocos si alte persoane sunt, in general, joviale, conversatiile tind sa curga fluent, cu un umor natural si cu o atitudine extrem de relaxata. Persoanele cu care intra in contact apreciaza prestatia Cocosului in mediile sociale, modul in care acesta reactioneaza si se comporta, este agreat de cei cu care interactioneaza.

Cariera si bani
     Cocosul este un bun executant, face totul pentru a-si multumi superiorii si pentru a-si indeplini cu succes sarcinile de lucru. Ascensiunea sa este treptata, pas cu pas. Are probleme cu luarea deciziilor, asa incat nu este foarte potrivit in functii de conducere sau in cele cu raspundere foarte mare. Totul se datoreaza faptului ca are putina incredere in propriile forte. Problemele legate de bani pot fi destul de presante, pana in momentul in care nativul din zodia Cocos isi va da seama de propriile capacitati si va lua initiativa de a inainta in domeniul in care activeaza.

Cocosul prezinta
- compatibilitate buna cu Bivolul, Sarpele, Calul, Mistretul
- incompatibilitate cu Sobolanul, Capra, Maimuta

Laptop Dell

Loading...