Compatibilitati zodiacale - SARPE

     Nativii Sarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037, 2049, 2061, 2073, 2085, 2097

     Cei nascuti in zodia Sarpelui pun mare valoare pe experienta capatata in timp. Invata din propriile greseli, precum si din cele ale altora, iau aminte la motivatiile care-i imping pe altii inainte, asculta si analizeaza. Este greu sa iei prin suprindere un nativ din Sarpe, sa obii avantaje pe spinarea sa, fara ca el sa fie constient de acest lucru si sa-l permita. Nu isi exprima sentimentele de neincredere, insa acestea sunt destul de pregnante; sunt persoane suspicioase din fire, care se cam indoiesc de tot si de toate, uneori chiar si de propria persoana. De multe ori, aleg sa-si traiasca viata dupa propriile reguli si standarde, fiind foarte determinati, indiferent de ceea ce s-ar intampla.
     Nativii din zodia Sarpelui au o problema cu singuratatea. Nu sunt genul care sa o caute, dimpotriva, au nevoie de oameni in jur, comunitatea in care traiesc ii ajuta din multe puncte de vedere. Pe de alta parte, odata ce tot mai multi oameni isi gasesc locul in jurul sau, Sarpele simte ca pierde controlul situatiei, ca nu mai poate analiza cu acuratete toate variabilele, ca nu-si mai poate apara la fel de bine interesele. Este o contradictie care marcheaza intreaga existenta a indivizilor din zodia Sarpelui.

Dragostea
     Pe de o parte, Sarpele este interesat sa se protejeze pe sine insusi, pe de alta parte, isi doreste si romantism in viata sa. Iarasi este vorba despre o contradictie in termeni, de care Sarpele este foarte constient. Are multe rezerve atunci cand este vorba sa lase pe cineva in viata sa, iar firea sa suspicioasa este cel mai mare dusman al sau, in acest context, pentru ca, cu greu ii da voie sa-si exprime sentimentele si sa aiba incredere in persoana de langa el.

Relatiile interpersonale
     Si aceasta zona este dominata de neincredere, desi Sarpele isi doreste oameni in jurul sau, are nevoie de companie pentru a functina asa cum isi doreste. Ii place sa-si controleze propriul destin, propriul drum in viata, cauta sa se impuna pe pozitii de lider atat in viata profesionala, cat si in viata personala. Nativii Sarpe sunt foarte buni in cercurile sociale, initiaza conversatii cu mare usurinta si capteaza atentia auditoriului. Insa ramane problema neincrederii in cei din jur, care uneori devine o problema extrem de acuta in relatiile interpersonale ale nativului Sarpe.

Cariera si bani
     Nativilor Sarpe le place stabilitatea si nu isi doresc prea multa schimbare in peisajul lor profesional. De cele mai multe ori, raman pe aceeasi pozitie un timp indelungat (ani de zile). Aceasta tactica are de-a face cu zona lor de confort, avand in vedere ca astfel reusesc sa-i cunoasca foarte bine pe cei cu care relationeaza, pentru a sti in cine pot si in cine nu pot avea incredere.

Sarpele prezinta
- compatibilitate buna cu Sobolanul, Iepurele, Dragonul, Capra, Cocosul si
- incompatibilitate cu Tigrul, Calul, Maimuta Mistretul

Laptop Dell

Loading...