Compatibilitati zodiacale - SOBOLAN

     Nativii Sobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032, 2044, 2056, 2068, 2080, 2092

     Cei nascuti sub semnul Sobolanului sunt apreciati ca fiind persoane stabile, cu un stil de viata stabil pe parcursul vietii, cu schimbari care se produc doar din timp in timp, ca rezultat al unor decizii luate cu multa atentie si dupa mult timp de gandire. Uneori sunt mult prea precauti, iar acest fapt ii face sa piarda oportunitati importante: un job mai bun, o relatie reusita, un parteneriat profitabil, o noua experienta. Fara a lua in considerarre aceste aspecte, nativii din Sobolan isi continua existenta neabatuti, stabilind termenii sai proprii.
     Partea pozitiva este ca persoanele nascute in aceasta zodie sunt optimiste, pastreaza, chiar si in cele mai grele momente, o viziune pozitiva si au posibilitatea sa se mobilizeze pentru a iesi din impas. Acesti indivizi aleg sa invete din greselile trecutului si sa privesca cu multa incredere in viitor.

Dragoste
      Nativul din Sobolan este un individ foarte atasat prietenilor si dedicat familiei sale. In acest domeniu fac concesii, in cazul in care considera ca merita, si se adapteza stilului de viata al partenerului. Isi doresc foarte mult sa aiba parte de un camin cat mai linistit, dominat de ordine si cu un confort cat mai sporit si fac eforturi insemnate pentru a obtine acest lucru.

Relatii interpersonale
     Persoanele nescute in zodia Sobolanului sunt prieteni de nadejde. Odata ce acorda sprijin pentru anumite chestiuni, atunci cei implicati se pot baza pe ajutorul sau 100%. Sunt genul care da sfaturi, dar care si are nevoie de un sprijin de nadejde, in momentele in care ajunge sa se indoiasca de el insusi si de propriile capacitati. De asemenea, nativul din zodia Sobolan pune mare pret pe parerea celorlalti despre el si va face totul pentru ca aceasta sa fie una cat mai pozitiva. Exista cazuri in care, indivizi apartinand acestei zodii isi vad viata ca o suma a relatiilor intersociale si, cel mai bine, se desfasoara in cadrul unui anumit grup de prieteni apropiati, unde isi poate exprima liber ganduri, emotii si sentimente.

Cariera si bani
     Indivizii nascuti in zodia Sobolan sunt pasionati de ceea ce fac si gasesc mereu lucruri noi care sa-i stimuleze in campul lor de activitate, sunt inventivi si nu se lasa pana nu gasesc solutii problemelor aparute. Uneori insa se concentraza mult prea mult pe activitatea pe care o desfasoara si neglijeaza alte aspecte ale vietii sale, ceea ce poate sa-i coste destul de scump.

Sobolanul prezinta
- compatibilitate buna cu Bivolul, Dragonul, Sarpele, Cainele, Maimuta si
- incompatibilitate cu Tigrul, Calul, Capra, Cocosul

Laptop Dell

Loading...