Compatibilitati zodiacale - CAINE

     Nativii Caine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042, 2054, 2066, 2078, 2090, 2102

     Persoanele nascute sub semnul Cainelui sunt persoane foarte inteligente, insa destul de inchise, pastreaza foarte multe in interior si nu se exteriorizeaza prea usor, nu se destainuie nici macar celor foarte apropiati. Acest lucru indica faptul ca indivizii nascuti sub acest semn zodiacal au o viata interioara foarte bogata, cu trairi spectaculoase, mai greu de inteles de ceilalti, mai ales daca au firi diferite. Faptul ca se cufunda destul de des in propriile ganduri nu-i ajuta sa fie mai usor intelesi de cei din jur. Trebuie sa invete sa comunice, sa se destainuie persoanelor de incredere, pentru ca fiecare dintre noi avem nevoie, la un anume moment de cineva caruia sa-i impartasim gandurile si de la care sa primim un sfat demn de luat in considerare.
     Nativii din zodia Cainelui prezinta dezavantajul autosuficientei. Sunt foarte constiinciosi in ceea ce au de facut, isi pun la bataie toate eforturile pentru a duce la bun sfarsit sarcina care le-a fost atribuita, insa rar vor trece mai departe de aceasta. Considera ca exista lucruri mai importante de facut in viata, decat sa incerce sa impresioneze sefii, superiorii, colegii de munca.

Dragoste
     Nativul Caine intelege importanta sentimentelor, astfel incat ii este greu sa se obisnuiasca cu prezenta unei alte persoane in viata sa, pe care sa incerce sa o desluseaca, in conditiile in care el se lupta cu propriile sale trairi interioare. Are nevoie alaturi de el de o persoana intelegatoare, care sa-i inteleaga nevoile si sa-l ajute sa-si exprime sentimentele. Trebuie sa invete sa accepte compromisuri in viata sa, la fel cum si persoana de langa el trebuie sa o faca.

Relatii interpersonale
     In mediile sociale, nativul Caine este retras si are nevoie sa fie impulsionat pentru a se exprima in cercurile de prieteni. Nu este interesat de conversatii superficiale, despre subiecte care nu au profunzimea necesara pentru a-l captiva. Daca insa gaseste pe cineva cu care sa dezvolte conversatii complexe si aprofundate, atunci se va simti extrem de implinit.
     Nu este genul cu foarte multi prieteni, insa pe cei pe care ii are ii pretuieste si ii ajuta atat cat poate. De asemenea, asteapta si de la acestia acelasi tip de atitudine si este foarte dezamagit cand nu o primeste, iar in astfel de momente tinde sa se autoizoleze si sa nu mai aiba incredere in oameni.

Cariera si bani
     Nativii din zodia Cainelui sunt pasionati de rezolvarea unor probleme cat mai complexe, deci o cariera in domeniul matematicii, fizicii, in inginerie, poate fi o alegere reusita pentru ei. Nu sunt genul care sa faca mai multe lucruri in acelasi timp, astfel incat uneori au tendinta sa piarda din vedere situatia lor financiara in favoarea altor interese.

Cainele prezinta
- compatibilitate buna cu Tigrul, Iepurele, Calul
- incompatibilitate cu Maimuta, Mistretul, Cainele.

Laptop Dell

Loading...