Compatibilitati zodiacale - IEPURE

     Nativii Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035, 2047, 2059, 2071, 2083, 2095

     Nativii acestei zodii au tendinta de a fi foarte deschisi cu cei din jur, isi ofera sfaturile lor ori de cate ori este nevoie, fara a le impune, in mod fortat, cuiva. Sunt oarecum usuratici, insa asta nu presupune ca exista o dezordine continua in viata lor. Atunci cand stiu ce au de facut, nativii din zodia Iepurelui actioneaza cu foarte mult calm, cu concentrare maxima, astfel incat lucrurile ies asa cum si-au dorit. Chiar si intr-o situatie extrem de dificila, daca au un plan de rezolvare, se comporta foarte bine. Fac foarte bine fata in pozitii de coordonatori de proiecte, sunt foarte buni in a urma planuri dinainte trasate si de a duce la bun sfarsit operatiuni stabilite pas cu pas.
     Persoanele nascute sub semnul Iepurelui au un fel de busola interioara care ii ghideaza din punct de vedere emotional. Sunt optimisti, mereu incearca sa se autoconvinga ca totul merge bine, conform planului, in viata lor, nu se cramponeaza foarte mult de ceea ce merge rau. Daca sunt intr-o dispozitie proasta, nu stau sa se planga; dimpotriva, actioneaza, fac ceea ce trebuie pentru a iesi din starea respectiva si a se reanima. Au insa momente cand se sperie de propriile sentimente, chiar daca acestea nu sunt de o importanta foarte mare in raport cu evenimentele care le cauzeaza.

Dragoste
     Nativii din zodia Iepurelui sunt prietenosi si, de regula, asa incep o relatie, printr-o prietenie stransa. Sunt foarte subtili, isi doresc sa nu sperie persoana de langa ei, de aceea abordarea aleasa este una delicata, planificata si care cere ceva timp. Au ceva dificultati in a-si impartasi sentimentele, astfel incat au tendinta de a lasa problemele sa se rezolve de la sine, inclusiv cand vine vorba de chestiuni sentimentale.

Relatii interpersonale
     Cei nascuti sub semnul zodiacal al Iepurelui sunt foarte priceputi in a-si face prieteni si in a-i face fericiti pe cei din jurul lor. Interactiunile lor se concentreaza pe a aduce voie buna, pe a-i face pe ceilalti sa se simta bine. De aceea sunt placuti in cercurile sociale, chiar daca nu reusesc sa atraga atentia asupra lor, in mod deosebit. De altfel, nici nu isi doresc prea mult acest lucru.

Cariera si bani
     Persoanele din zodia Iepurelui sunt destul de inteligente si capabile sa-si cladeasca o cariera de succes, insa uneori acorda mult prea multa importanta cercurilor de prieteni si rezolvarii problemelor acestora, incat timpul care-i ramane pentru propriile probleme poate fi mult prea scurt. Uneori au tendinta de a se marginaliza si, chiar daca isi doresc sa aiba multi bani, sa fie bogati, acorda o importanta mult prea are problemelor minore, ignorand chestiuni de importanta majora, care ar putea chiar sa conteze.

Iepurele prezinta
- compatibilitate buna cu Bivolul, Sarpele, Capra, Cainele si
- incompatibilitate cu Dragonul, Calul, Maimuta

Laptop Dell

Loading...